Sinterklaas is weer terug naar Spanje dus tijd voor de stresskaarten. Maandagavond hebben we alle stickers weer geprint en dinsdag heeft Wilma op het postkantoor het spul ingeleverd. Dit jaar is onze stresskaart gelijk verhuiskaart want 2 januari 2009 schrijven Wilma, Nathalie en ik ons over naar Barneveld. Het begon trouwens van de week al goed. In de eerste enveloppe die ter gelegenheid van kerst bij ons in de bus viel zat geen kaart. Hieronder deze enveloppe, dus misschien kan de afzender zich nog even melden. Want als je ons twee jaar geen kaart terugstuurt val je mogelijk van de verzendlijst.

                        

                                                          Van wie is dit handschrift?

4 Thoughts on “Tijd voor de stresskaarten

 1. Bart Van Peer on 29 september 2008 at 19:03 said:

  Prettige vakantie Douwe. Maak er wat van.

 2. Debora on 29 september 2008 at 20:26 said:

  Kon het niet laten om even te kijken of er al fantastische ‘zomer geniet foto’s’ op de site stonden…geniet ervan! Hier regen, kou en wind, dus ik ben helemaal niet jaloers ofzo…;)
  Veel plezier nog!

 3. Bedankt voor de reacties. Het weer valt tegen, maar we vermaken ons prima!

 4. Dit herkennen wij. Vanmiddag kregen wij een envelop in de bus met onze namen er op, maar op de kaart was niets geschreven. Dat wordt nog een klus om uit te vinden wie dit is.

  O.T. Kerstboom optuigen in de 50’s and 60’s is een item dat wij geplaatst hebben. Douwe heb jij daar nog speciale herinneringen aan? We vernemen het graag van je.
  Groeten Albert & Mara

Post Navigation