Vandaag, donderdag, zijn we teruggekeerd in Mexico na een lange reis uit Guatemala. We halen nu onze achtergelaten koffers op in het resort waar we verbleven en gaan zo dadelijk naar Cancun om daar te overnachten voor we morgen terugvliegen naar Amsterdam waar we zaterdagmorgen om 06.05 uur hopen te landen.

4 Thoughts on “Terug in Mexico

 1. Isil on 24 maart 2007 at 19:29 said:

  Matthaus passion is machtig!

 2. Ik heb je niet gezien! Je “date” was trouwens op een steenworp van mijn werk šŸ™‚

  Groetjes Hans

 3. Bart Van Peer on 26 maart 2007 at 15:47 said:

  Je doet me er aan denken dat ik die Matthxe4us Passion al lang eens in zijn geheel wil horen. Liefst in een live-uitvoering.
  Op mijn tiende jaar luisterde ik enorm veel naar Bach.

 4. Filip (Radiovisie) on 7 april 2007 at 01:27 said:

  Dag Douwe,
  Vooraf mijn welgemeeende felicitaties met je aanstaande huwelijk. Over de Matthaus Passion: dit is zo monumentaal mooi tenminste als de uitvoering echt tot in de details verzorgd is. Een suggestie probeer zeker deze van 1964 op de kop te tikken met zangeres Elly Ameling en Dirigent Karl Munchinger. Meesterlijk tot en met en ja zorg dat je een zakdoek bij de hand hebt want de wijze waarop het samen zijn rond het graf van Jezus wordt vertolkt, trekt een spoor van absolute ontroering. En voor Bart dit: als je zo iets schitterend kan live mee maken, dat mag je echt niet laten liggen. Hartelijke groet. Filip

Post Navigation