Vanmiddag gingen Wilma en ik met mijn jongste broer Hille en schoonzus Marja en hun drie kinderen Tim, Sifra en Niels naar Boerderij-pret in Ermelo waar de kids zich de hele middag vermaakten met de diverse speeltoestellen. Goeie business zo’n pret boerderij. Grote schuur, speeltoestellen er in, een toiletblok, een bar en een kassa en daar gaat ie. Afsluitend gingen we naar McDonalds. Het was een geslaagde middag vond iedereen!

                         

                                                                   Happy Meal

Vervolgens gingen Wilma en ik door naar Zwolle voor het concert van Matt Redman en Hillsong London. Een fantastische avond met ca. 4000 bezoekers in een heel erg warme IJsselhal. En dat kwam niet alleen van het jumpen. Matt Redman is de schrijver van fantastische aanbiddingsliederen die over de hele wereld door worshipleaders worden gezongen.

                        

.
En dan morgen – zondag – weer naar DoorBrekers waar RPM optreedt in de avonddienst en de KRO de hele dag filmt. Marcel vraagt al maanden lang in de ochtenddienst als het RPM filmpje wordt gedraaid in DoorBrekers nieuws: "dan ben ik toch wel bij jou pap?". En dat is inderdaad het geval!

One Thought on “Summer Worship – Take it to the streets

  1. Een heel fijne en mooie tijd toegewenst.
    En van harte gefeliciteerd met je vader, een gezegende leeftijd, hij hoort bij de sterken.
    Kom gezond weer thuis, jullie hebben wat te vieren.

Post Navigation