Terwijl 850 DoorBrekers in Pretpark Slagharen de dag doorbrachten gingen Wilma en ik naar de van Gilst familiedag 2008 in Hazerswoude. Bij Jeu de Boer waagden we ons met z’n allen aan de stepsafari door het Zuid-Hollandse landschap. Met steps en fietsen legden we een ca 13 kilometer lange route af in deze onlangs voor toeristen ontsloten polder.

                         

                                                                             Van start

                         

                                                             De route wordt zorgvuldig bestudeerd

                         

                                                           Niet alleen op de Veluwe is het mooi

3 Thoughts on “Steppen in Hazerswoude

 1. Debora on 13 augustus 2008 at 14:24 said:

  Hoi Douwe en Wilma,
  Ziet er goed uit! Genieten hoor! Omdat jullie op vakantie zijn, zal ik niet bellen maar even zo een berichtje achter laten. Het gaat even over maandag 18 en di 19, de dagen dat ik naar Barneveld kom. Nu is er een kink in de kabel gekomen; mijn wasmachine is kapot en dinsdag 19e komt er een monteur langs. Is het ok dat ik dan gewoon die maandag langs kom en dan ’s avonds naar huis ga?
  Groetjes, Debora

 2. Hallo Deborah,
  Zonder wasmachine is een drama, dus de komst van een monteur is het belangrijkste. Maandag is prima, wat ons betreft kan je zondagavond ook komen. Wij komen vrijdag in de loop van de dag thuis. Dus geen probleem, zondagavond is het rustig op de weg, met de trein kan je maandag een retour nemen.
  We horen nog wel wanneer je aan komt. groeten vanuit Salzburg

 3. Idd, zuid Holland is zo gek nog niet. oma

Post Navigation