Ons hele weekend stond in het teken van feesten. Vrijdagavond waren we uitgenodigd op de bruiloft van Arjan en Rianne. Na een mooie trouwdienst in de Koepelkerk in Renswoude – vorige keer dat ik hier een DoorBrekers trouwdienst bijwoonde vertrokken de ouders met de kinderen die de ringen moesten aanreiken geshockeert bij de eerste electrische gitaar tonen, maar dit keer ging niemand tijdens het zingen de kerk uit – vierden we feest in de Weistaar in Maarsbergen. Het was een geslaagde avond met een mooie dienst en een swingend feest.

                    

                                                                                     Bruidegom en bruid op de dansvloer

Zaterdag was Nathalie's vriend Joris jarig en vertrokken we naar de Rotterdam area. Eerst nog wat opruimwerkzaamheden in Wilma's binnenkort op te leveren huis in Nieuwerkerk en vervolgens een hapje eten met de jarige in Rotterdam Hillegersberg. Daarna reden we naar Leiden waar we bij een neefje zijn afstudeerborrel bijwoonde in hun societeit. Nou ja, het begin van de borrel want ik denk dat het na ons vertrek aan het eind van de avond nog uren is doorgegaan.

                    

                                                                                     Leendert,zie je het?

Zondagmiddag ging mijn jongste broer Hille met vrouw en kinderen na de Doorbrekers ochtendsamenkomst met ons mee voor een bbq bij ons in de tuin. Het werd een gezellige middag met lekkere hapjes, voetbal, computeren en ontspanning.

                    

                                                                                       Aan de BBQ!

4 Thoughts on “Slecht weekend voor de slanke lijn………..

 1. rudy on 26 april 2011 at 19:57 said:

  Leuk om te horen; Destijds gemist, ik herontdekte Caroline pas een week later na een krantenbericht en ik vond de kwaliteit die ze leverden heel goed. Na de zomer van 1979 verwaterde het nogal maar zeer zeker de eerste maanden, mijn favoriet, want hoewel Mi Amigo ook terugkwam was Caroline keihard de beste! Dus…Bedankt!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Jacob Bosscha on 27 april 2011 at 22:50 said:

  Dit is leuk, ik was altijd een trouwe luisteraar in die tijd. Denk er nog veel aan terug, radio zoals toen wordt er niet meer gemaakt.

  Jacob Bosscha, Sint Nicolaasga

 3. Leendert on 4 juni 2011 at 18:40 said:

  De gezwollen buik is verdwenen. Bravo. Je zult je waarschijnlijk ook fitter voelen. Hoeveel kilo’s zijn er af?

  Nu nog werken aan je’ sociale mediaverslaving’ en je kunt honderd worden…

  Groet
  Leendert

 4. 8 KG reeds. Op naar de 100 dan maar.

Post Navigation