Vandaag zijn we van Rovinj in Kroatie via Slovenie naar een dorpje bij Salzburg in Oostenrijk gereden. Dinsdagmiddag besloten we dat we het wel gezien hadden op de camping. Morgen, donderdag, gaan we naar de stad Salzburg en vrijdag of zaterdag naar de Veluwe. Zondag weer lekker naar de leukste kerk van Nederland: DoorBrekers. Kroatie was zeker leuk maar niet direct voor herhaling vatbaar.

                         

                         

                                                                        Vrijdag in Salzburg

9 Thoughts on “Rovinj – Salzburg

 1. Anoniem on 13 juni 2008 at 18:41 said:

  Grappige test, maar zoals bij veel van dit soort testen kun je de uitkomst heel goed sturen. Bij het beantwoorden van elke vraag weet je al aan welke “karakter-eigenschap” dat een bijdrage levert :-)) Interessant is wel iemand anders deze test voor jezelf te laten invullen, het moet dan wel iemand zijn die je heel goed kent (of denkt te kennen)

  Ben

 2. Klopt Ben. En dat zegt dan ook weer iets over je karakter als je bij het invullen van je antwoorden al nadenkt voor de gevolgen voor de uitkomst.

 3. Ben Meijering on 15 juni 2008 at 11:43 said:

  Dat bedoel ik niet, Douwe. Als je dit voor jezelf invult zou je de vragen kunnen invullen met het idee wie je zou willen zijn, in plaats van wie je echt bent.

  Ben

 4. Annelies on 21 juni 2008 at 11:13 said:

  Fil.3:10: “Hem te kennen en de kracht van Zijn opstanding” Daar zouden meer cursussen over moeten worden gegeven! Wat is Hij er bij gebaat als je jezelf kent? Het enige dat van belang is is te weten dat in de mens niets goeds woont. “Er is niemand die goed doet, er is ook niet tot een toe” Rom.3:12.

 5. Annelies on 22 juni 2008 at 01:26 said:

  P.S. Carl Jung? Een occultist! Iemand die via spiritistische seances zijn ideeen kreeg!

 6. Debora on 14 augustus 2008 at 22:44 said:

  Hoi Wilma,
  jullie zijn zelfs op vakantie goed bereikbaar, mooi! Ik ga lekker treinen denk ik. Tegenwoordig bijna goedkoper dan met de auto! Heb even gekeken en reistijd tot barneveld station (wist niet dat dat bestond ;)! is 2 uur. Hoe laat zullen we afspreken? Heb er zin in!
  Goede terugreis!
  groetjes, Debora

 7. Hoi Debora. Barneveld heeft twee stations, over enige tijd drie. Wilma belt je wel even maar kom je zondag al of maandag? Groetjes, Douwe.

 8. Debora on 15 augustus 2008 at 17:38 said:

  ik twijfel toch nog auto of trein, kijk nog wel even. Ik kom maandagochtend als dat goed is. Zondat best druk met ‘verplicht gezellige’familie bezoekjes!
  groetjes!

 9. Hoi Dobora, kun je ons even bellen want Wilma heeft je nummer niet. 0342-420352 of 06-22380680.

Post Navigation