Tja, wel leuk eigenlijk. Zondagmiddag aanstaande ben ik tussen 17 en 18 uur te gast bij het webradiostation Mi Amigo 192. Wat ik daar ga doen lees je op Mediapages. Het programma werd op 1 september jl. opgenomen in de studio van Bert van der Laan in Drenthe, zoals ik al schreef in mijn weblog over die dag. De snelheidsovertreding van mijn rit naar het noorden rolde gisteren al in de bus.

Het was een gezellige middag bij Bert. Hier hoor je een jinglemix uit zijn fraaie studio.

Inmiddels is het programma uitgezonden en kun je het hier beluisteren.

8 Thoughts on “Radio Mi Amigo…herinnert U zich deze nog

 1. “wie is die man toch? Foei Douwe! Dat is nieuwslezer Dick Klees die nu een item maakt voor RNW – nieuwslijn.

 2. Ik refereerde aan een mop over de paus, maar die vertel ik je nog wel een keer Juul! (Overigens wist ik niet meer dat het Dick Klees was ondanks het feit dat ik die bij 1224 en/of 828 wel eens gezien heb.)

 3. Harm on 8 juli 2009 at 11:42 said:

  Plasterk is met één s (…)

 4. Bedankt Harm! Inmiddels gecorrigeerd dus.

 5. Mooie foto’s Douwe. Speciaal die van Ad Bouman in de technische ruimte. Lekker chaotisch; de enige manier om goede radio te maken.

 6. Bart Van Peer on 21 september 2009 at 23:12 said:

  Ik heb je schitterende verhalen gehoord, Douwe.
  Het was een fantastisch programma.

 7. Ha Douwe,

  Een leuk programma, heb ik toch weer een beetje de jonge Douwe kunnen leren kennen.
  Voor herhaling vatbaar. vr.gr.anne

 8. Wel Douwe,

  Het was me een groot plezier het programma met je te mogen maken ….. alleen wist ik niet dat je zo’n haast had om in het “Noorden” te komen .. of er juist weer weg te komen ! Heb je met die bon nog een extra souvenirtje !

  Met vriendelijke groeten,
  Bert

Post Navigation