Vanaf deze week is het weer mogelijk om op de site van Radio 2 te stemmen voor de Top 2000. Dit Radio-evenement wordt jaarlijks uitgezonden van 2e Kerstdag tot Oudejaaravond. Uit luiheid kopieerde ik min of meer mijn lijst van vorig jaar. Alleen de Simple Minds met “Don’t you forget about me” liet ik – na het fantastische concert van hen dat ik eerder dit jaar bezocht – wat stijgen en op nummer 10 liet ik Brothers in Arms van de Dire Straits binnenkomen om een speciale reden. Mijn eigen tip van vorig jaar is nog niet tot de Top 2000 redactie doorgedrongen dus die herhaalde ik ook maar weer, en daardoor onstond de volgende lijst

één

Procol Harum – A whiter shade of pale

twee

 

Bee Gees – Spicks and specks

drie

 

Alphaville – Forever young

vier

 

Eagles – Hotel California

vijf

 

Simple Minds – Don’t you (Forget about me)

zes

 

ABBA – Dancing queen

zeven

 

U2 – Pride (In the name of love)

acht

 

Love Affair – Everlasting love

negen

 

Scott McKenzie – San Francisco (Be sure to wear some flowers in your hair)

tien

 

Dire Straits – Brothers in Arms

Als extra plaat die niet in de lijst stond voegde ik evenals vorig jaar toe:

Paul Jones – Thinking ain’t for me

10 Thoughts on “Radio 2 Top 2000 van 2006

 1. Heel veel sterkte Douwe, je zult het nodig hebben! Ik voel met je mee, maar wens je toch een prettige minivakantie!

  Groet,

  Evert

 2. Robbert on 19 september 2006 at 19:40 said:

  Wie zijn WE?

 3. 120 fiNextmedewerkers al dan niet met aanhang (dus)

 4. Wel ver voor een zaken luch, of wordt het bisenis als altijd. vr.gr.anne

 5. Coasteering, Trekking, Moutainbiken, Kayaken, Golfen, Caving, Paardrijden, Zeilen, Strandfeest. Alles facultatief.

 6. leendert on 20 september 2006 at 11:06 said:

  En wie gaat dit allemaal betalen? Juist ja de klanten van Finext.

  En wat doen die klanten van finext? Juist ja, die berekenen het weer door in hun kostprijs.

  En wat doen de afnemers van de klanten van finext? Juist ja, die berekenen het ook weer door aan …ons de consument!

  Dus indirect betalen wij(bijvoorbeeld Anne, Evert en ik) voor het ‘uitje’ van Douwe…

  Ik ben benieuwd of Douwe nu nog zonder schuldgevoel vertrekt…

  Salut
  Leendert

 7. Ik vertrek zonder enig schuldgevoel Leendert. We hebben namelijk, om Gerrit Zalm cq Joop Wijn tevreden te stellen en een laatste mooie begroting te laten presenteren gisteren, een eigen bijdrage betaald.

 8. Andre on 11 november 2006 at 12:15 said:

  He Douwe,
  Toch wel weinig worship songs in je Top 10… Ik daag je uit om ook een worship top 10 te plaatsen…
  Gisteravond was fantastisch, we hebben jullie niet meer gezien na afloop maar dat komt vast binnenkort. God bless!
  Andre

 9. Hoi Andre, nee we zagen jullie ook niet meer en moesten op zoek naar de jeugd die met ons mee was en daarna een verkeerd teruggeven jas weer omruilen. Ik heb je nog ff gebeld maar je nam niet meer op. We zien elkaar vast weer snel!

 10. Beste Henk, Bedankt voor je reactie in vijf delen, ook al heb je gewoon van internetsites gecopieerd. Volgens mij gaat het over de verleidingen van de wereld waar je verslaafd aan kunt raken en dan niet meer los van komt. Een goede waarschuwing voor een Christen dus zou ik zeggen.

Post Navigation