12 Thoughts on “Pasen

 1. Zal ik ook wel tot heiden van het jaar worden uitgeroepen.
  Ik mag Wiegel en heb ChristenUnie gestemd.
  Mijn ingezonden brieven worden wel helemaal geplaatst……

 2. Ik heb alleen last van selectieve redacteurs als de Christen Unie in het geding is. Op mijn vraag aan de Hoofdredactie om uitleg waarom mijn slotzin is weggelaten heb ik nog steeds geen antwoord gekregen. Maar velen vonden mijn huidige slotzin ook fraai!

 3. Juul on 7 maart 2006 at 22:30 said:

  Nou Douwe,
  ik heb je net maar even de uitslag van Barneveld gemailed. Helaas voor jou hoor je bij de verliezende partij;het CDA. En terecht dat ze verloren hebben. Want waar is de “C” de laatste jaren. En de partij van MAC/APPLE vriend Andr├ę Rouvoet heeft gewonnen! En ook terecht.
  Dus in mei volgend jaar krijg je een herkansing. Ik heb trouwens m’n stem hier (Piaam) gegeven aan de PVDA. Zij doen lokaal erg goede dingen. En een partij uit de regeringscoaltie, daar peins ik niet over!

 4. Volgend jaar is het orakel van Diever is stelling Juul, dan halen CDA/VVD zonder mannetje Pechthold de meerderheid.

 5. Hans Wiegel, de laatste maanden opnieuw in beeld als potentieel VVD-leider, mengt zich niet in de interne verkiezing. Het erelid maakte woensdagmorgen bekend dat hij niet terugkeert in de landelijke politiek.

  De vroegere VVD-leider had begin vorig jaar al aangegeven dat hij in maart 2006, na de gemeenteraadsverkiezingen, een beslissing zou nemen over een eventuele terugkeer in de landelijke politiek. “Na zorgvuldige overweging van persoonlijke en politieke aard, is de heer Wiegel thans tot zijn besluit gekomen”, aldus de verklaring.

  Bron: Nu.nl

 6. En daarmee gloren dan de oppositiebankjes voor de VVD in 2007. Want met Rutte winnen ze de oorlog ook niet.

 7. Juul on 8 maart 2006 at 17:09 said:

  Nou die Rutte, is jong en van een nieuwe generatie. Hij is links-liberaal. Dus als de VVD in een PVDA kabinet wil is dat geen probleem. Er is iets anders, Rutte was de campagne leider van van Aartsen. Dus…………
  Ik zal niet op hem stemmen. Ik heb effe genoeg van de redelijke autistische trekjes van de regeringspartijen. En weinig sociaal. “ik heb dus ook gewonnen op 7 maart”

 8. Mark Rutte; die wordt het..
  Links-Liberaal…
  Ik was twintig jaar lid van de VVD; totdat ze zeiden niet meer Links-Liberaal genoemd te worden….
  Dus er is nu weer hoop…

 9. De VVD is er, leert de geschiedenis, nooit beter op geworden zich te profileren als links-liberaal. Van Aartsen heeft zijn laatste kans gegrepen om er met beperkt gezichtsverlies van af te komen.

 10. Je bent Links Liberaal; of je bent het niet;
  heeft niets met profileren te maken…maar met je karakter…

 11. Met Links-Liberaal probeert de vleesgeworden anti-christ partij D’66 al 40 jaar goede sier te maken. Kennelijk zijn er maar weinig van en laten we dat maar zo houden!

 12. Voorbijganger on 12 maart 2006 at 11:59 said:

  PVDA met VVD = NEE
  SP met PVDA = JA

Post Navigation