Vorig jaar maart ging ik met Gerard van de Top sr. en jr. van de Veluwehof naar China. Met het delen van mijn belevenissen maakte ik Wilma al snel zo nieuwsgierig dat ze dit land ook graag wil bezoeken voor het helemaal gemoderniseerd is. Daarom hebben we deze week bij Kras reizen een reis naar China geboekt in de meivakantie die in het onderwijs – dus voor Wilma die aan de schoolvakanties is gebonden – twee weken beslaat dit jaar. Op 28 april wordt mijn vader 80 jaar en na hem te hebben gefeliciteerd vliegen we ’s avonds naar Beijing om op 12 mei, de verjaardag van Wilma en onze trouwdag, weer op Schiphol terug te keren.

                  

                                            Beijing, here we come (again)

3 Thoughts on “Opnieuw naar China

 1. Martine Dxe9moed on 8 november 2007 at 21:51 said:

  Hey Douwe!

  Die Katwijkse dominees zijn zo gek nog niet he?! Haha.

  Alles goed met je? Tijd niet gesproken! Hier in Katwijk gaat alles zijn gangetje :-).

  Ik kom je snel wel weer tegen, ergens op een concert!

  Groetjes,
  Martine.

 2. Hallo Douwe en Wilma,

  Als je in de buurt van Shanghai ben moet je me even bellen om mijn mobiel ( nummer is je bekend? ) maandag 28 maart kom ik daaraan en vertek zondag om 4 mei weer.
  Gaan we gezellg even een kopje thee drinken, maar dan wel in een bonafide theehuis ( je weet wel wat ik bedoel )

  Groeten en tot ziens Gerard sr

 3. Dus 5 weken naar China Gerard of vergis je je een maandje? Gisteren stond er een groot artikel in de Telegraaf over jouw branch waarin het slecht schijnt te gaan door steeds minder sterfgevallen. Het wachten is op de golf babyboomers die het tijdelijke met het eeuwige gaat verwisselen. Aan ons Chinaprogramma te zien zijn wij in Shanghai als jij alweer in Voorthuizen zit. Dus moeten we hier maar een keer een biertje drinken binnenkort in plaats van thee in een bonafide theehuis. Ik weet wat je bedoelt, het was toch wel een ervaring.

Post Navigation