Na twee dagen van relatieve rust zijn we vandaag weer op stap geweest en wel naar het palmenstrand van Vai. Hier zijn in het verleden wat "bountyfilms" opgenomen. Qua weer was het de mooiste dag tot nu toe. Na zonnen op het palmenstrand reden we door de bergen via veel haarspeldbochten naar het zuiden. Ik denk dat de jeep na onze tocht aan nieuwe banden toe is. Zodadelijk gaan Wilma en ik met de jeugd mee naar de disco. Doordat Wilma zaterdagavond al is gevallen hier en het lopen wat lastig gaat zal het wel weinig dansen worden. En morgen weer een tripje dus echt laat gaan we het zeker niet maken. Nathalie en Esther komen meestal ’s morgens om 9 uur uit het nachtleven rechtstreeks naar de ontbijttafel, maar mij niet gezien. Vanmiddag tijdens ons tripje werd ik ook nog gebeld dat ik mijn eerste opdracht bij een AEX-fonds heb gescoord dus de winter komen we ook weer door!

                         

                                                                        Agios Nikolaus

                         

                                                                       Drankje aan het palmenstrand van Vai

                         

                                                                     Palmenstrand Vai van bovenaf gezien

                         

                                                                         Tja….

5 Thoughts on “Nog een rondje Kreta

 1. Jan on 21 juli 2008 at 00:21 said:

  Gebeurt volgens mij niet vaak Douwe, dat jij een aanbieding laat schieten.

  Groet,

  JanP

 2. Klopt Jan. Maar soms ben ik selectief en denk ik eerst na of ik iets echt nodig heb. En dat is hier gelukkig niet het geval.

 3. danielle on 4 oktober 2008 at 18:12 said:

  ola daar
  hier vanuit het stormachtige nederland
  is me moeder ALWEER gevallen??
  pfff ze heb ook altijd wat haha.
  wanneer komen jullie weer thuis?

  liefs danielle en ronald

 4. We zijn vannacht thuisgekomen Danielle. Vandaag “open dag” voor het huis gehad. Zijn een aantal belangstellenden geweest dus we wachten rustig af.

 5. Wel een mooie kans voor Ilona Paauwe.

Post Navigation