Vooruitlopend op mijn trip naar China begin maart en onze huwelijksreis naar Mexico en Guatemala in mei heb ik gisteren een nieuwe camcorder gekocht. Deze camera neemt High Definition-videobeelden op op een harde schijf van 30 GB, met een ClearVid CMOS-sensor, Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*-lens en een HDMI™-aansluiting. Snapt u het? Ik niet, maar dat geeft niet. Ik zag de resultaten eerder deze week bij Ben Meijering en vond ze fantastisch. En daar gaat het toch om.

                         

                                                            De Sony Camcorder

6 Thoughts on “Nieuwe AVCHD-Camcorder

 1. Andre on 27 november 2006 at 10:24 said:

  Het enthousiasme kan ik niet vergelijken, ik vond het concert in Barneveld in ieder geval GAAF! Dank aan iedereen die aan de Tour of Hope heeft meegeholpen 🙂

  Andre

 2. wilma on 27 november 2006 at 18:46 said:

  Ik heb niet veel gemerkt van weinig enthousiasme, stond nl vooraan, en wij waren wel erg enthousiast!
  Vond persoonlijk deze avond mooier dan in Huizen, waar we ook geweest zijn.
  De combinatie engelstalig/nederlandstalig vond ik nu erg prettig….en zoals altijd God groot maken met K’s en de band is gewoon GEWELDIG!!

 3. Hoi Wilma, bedankt voor je reactie. Ik had het ook niet over weinig enthousiasme maar over wat minder dan in de andere plaatsen voor mijn gevoel. En ik ken mijn Barneveldse pappenheimers natuurlijk. Ik heb er zondermeer van genoten hoor.

 4. Bianca on 29 november 2006 at 22:28 said:

  Belangrijkste is het eren van God. Ieder op zijn/haar eigen manier. En ik vond het geweldig zaterdag. Wel grappig trouwens… Ik klikte net even verder door naar de pagina van Stefan de Vogel, zag ik mijn fotobijschrift erbij staan. Tja moet ik hier toch even kwijt ;). En wat je is je eerst volgende concert?

 5. Voel je niet aangevallen als ik eens iets wat minder (enthousiast) vind. Ik vergelijk alleen maar en het is toch mijn weblog. Volgende concert aanstaande vrijdag in de Veluwehal met Ralph van Manen (vind ik ook iets minder dan KK als dat mag)en daarna 23 december Gerald Troost etc. kerstconcert in Schiphol-Rijk.

 6. Ach Douwe als je het maar kunt bedienen!
  Zit er ook een antibibber funktie op?vr.gr.anne

Post Navigation