Vandaag vierde Nicole bij mij haar 12e verjaardag. We gingen eerst voor de laatste keer naar de Kandelaar waar Nicole op het podium mocht komen omdat ze jarig was geweest. Je mag dan een lied uitkiezen en dat werd op Nicole’s verzoek "Heer U bent mijn leven" en dat kun je hier horen. Toen we thuis ariveerden kwamen ook de kinderen van Wilma zodat onze kinderen elkaar voor het eerst ontmoetten. Na mijn mededeling "het zijn allemaal Feijenoorders" waagde zelfs Marcel het niet meer om zijn PSV-voorkeur bekend te maken, maar hij ging wel snel met Ronald voetballen in de tuin. Nicole inventariseerde bij Wilma’s dochters Danielle en Nathalie "wat we ervan moesten vinden dat onze ouders met elkaar gaan trouwen". Omdat Wilma en ik daarbij stonden werd het even later onder zes ogen nog even opnieuw besproken.

Bij de HEMA had ik digitaal een taart besteld voor Nicole die letterlijk en figuurlijk goed in de smaak viel. Inmiddels vond ik ook een foto van Nicole haar tweede verjaardag met taart.

                         

                                                            De feestelijke taart

                                          

                                            De tweede verjaardag van Nicole (rechts)

5 Thoughts on “Nicole’s feestje

 1. is wel heel frapant, hoe komt het zo uit. vr.gr.anne

 2. Dit klopt niet,

  Het eerst vliegtuig dat de torens invloog was American Airlines flight 11
  Het tweede vliegtuig was United Airlines flight 175.

  Flauwe grap dus……… en het slaap ook niet lekker

  Rob

 3. Gezellig zo’n mooie taart. vr.gr.anne

 4. dries on 1 juni 2008 at 13:52 said:

  yeah :D:o

 5. Anoniem on 10 oktober 2008 at 08:53 said:

  DONDER OP JOH BUSH WIST DIT. ELKE LAND DIE NU TROEPEN IN AFGHANISTAN HEB IS DAAAR OM GELD TE PLUKKEN DAAR GAAT HET OM AFGHANISAN ZIT VOL GOUD OLIE GAS EN MEER DAN 95PROCENT VAN DE WERELD KRIJG OPIUM VAN AFGHANISTAN MAAR AFGHANEN ZIJN KOPPIG EN TROTS MENSEN WERELDMACHTEN PROBEERDE DE LAND TE VEROVEREN ZOALS DE RUSSEN DE BRITTEN TURKEN GRIEKEN NOEM MAAR OP MAAR NIEMAND IS HET GELUKT WAT IK WEET IS DAT TE VEEL ONSCHULDIGE MENSEN DAAR DOOD GAAN EENS WAS AFGHANISTAN PRACHTIGE MAAR JA DE AMERIKANEN BRENGEN ONVREDE BEMOEIEN ZE OVERAL MEE IK ZEG OOK NIET DAT TALIBAN GOED ZIJN HUN MOETEN OOK WEG MAAR ER WORDT NIET GEDAAN WAT ER WORDT GEZEGD BEWIJSEN?GENOEG GA MAAR EEN KEER OP INTERNET DOORZOEKEN OF VRAAG AAN MENSEN BIBLIOTHEEK IK HEB RESPECHT VOOR HET LAND PEACE

Post Navigation