Vandaag is mijn dochter Nicole jarig. Voor de 13e keer. Op 11 januari 1995 om 00.10 uur werd ze geboren. Dat was een woensdag, maar voor mijn gevoel werd ze op dinsdag geboren omdat ze zich dinsdagmiddag in de AH van Barneveld begon aan te kondigen voor de moeilijkste reis van je leven die ze gedurende de dinsdagavond aflegde. De verloskundige zei dat "het zeker woensdag zou worden" maar dat was het uiteindelijk dus maar net. Van harte gefeliciteerd Nicole, aanstaande zondag vieren we je verjaardag uitgebreid in je geboortehuis aan de Vliegersvelderlaan. Je vader is trots op je! De dag na haar geboorte gaf ik Nicole niet alleen aan bij de Burgerlijke Stand van de gemeente Barneveld maar ook bij het Geboorteregister van Jeroen van Inkel op Hilversum 3 (nu 3FM). Dat hoor je als je op de onderstaande foto klikt.

En nog even terug in de tijd…………..

6 Thoughts on “Nicole gefeliciteerd!

 1. Ben Meijering on 2 november 2007 at 17:33 said:

  Wat leuk Douwe. Jullie hebben op ongeveer een kilometer van m’n geboortehuis gelopen. Grappig filmpje, je ziet hoe de koe z’n poten schrap zet. Rhenen (heb ik niet gewoond overigens) is wel een prachtig dorp.

 2. Evert on 6 november 2007 at 20:09 said:

  Laat de Rhenenaren het niet horen Ben, want Rhenen is een echte stad! Een prachtomgeving inderdaad, ook erg mooi om te fietsen!

  Groet,

  Evert

 3. Ha Douwe,

  Je vader is nog kras, een zegen in je leven.
  vr.gr.anne

 4. Bart Van Peer on 12 januari 2008 at 16:40 said:

  Gefeliciteerd Nicole. Dertien is een mooie leeftijd voor een meisje. Maak er een fijn feestje van de 13de.
  Douwe, gefeliciteerd met je grote dochter.

 5. Gefeliciteerd Nicole.
  Meisjes van dertien door Paul van Vliet, moet ik dan altijd aan denken.
  Douwe, ook gefeliciteerd met je dochter.

 6. Kleintjes worden groot! Van Harte Nicole, ook namens Kim die 6 jaar geworden is op 6 januari!

Post Navigation