Vandaag – 11 januari 2007 – viert mijn dochter Nicole haar 12e verjaardag. Op 11 januari 1995 om 00.10 uur werd ze geboren. Van harte gefeliciteerd Nicole, aanstaande zondag vieren we je verjaardag uitgebreid in je geboortehuis aan de Vliegersvelderlaan. Je bent een dochter om zeer trots op te zijn. De dag na haar geboorte gaf ik Nicole niet alleen aan bij de Burgerlijke Stand van de gemeente maar ook bij het Geboorteregister van Jeroen van Inkel op Hilversum 3 (Nu 3FM). Dat hoor je als je op de onderstaande foto klikt.

En nog even terug in de tijd…………..

7 Thoughts on “Nicole 12 jaar

 1. Andre on 11 november 2006 at 12:15 said:

  He Douwe,
  Toch wel weinig worship songs in je Top 10… Ik daag je uit om ook een worship top 10 te plaatsen…
  Gisteravond was fantastisch, we hebben jullie niet meer gezien na afloop maar dat komt vast binnenkort. God bless!
  Andre

 2. Hoi Andre, nee we zagen jullie ook niet meer en moesten op zoek naar de jeugd die met ons mee was en daarna een verkeerd teruggeven jas weer omruilen. Ik heb je nog ff gebeld maar je nam niet meer op. We zien elkaar vast weer snel!

 3. Beste Henk, Bedankt voor je reactie in vijf delen, ook al heb je gewoon van internetsites gecopieerd. Volgens mij gaat het over de verleidingen van de wereld waar je verslaafd aan kunt raken en dan niet meer los van komt. Een goede waarschuwing voor een Christen dus zou ik zeggen.

 4. Bart Van Peer on 11 januari 2007 at 16:43 said:

  Wat vliegt een jaar toch snel voorbij! Nicole, van harte gefeliciteerd. Welkom op de weg naar volwassenheid.

 5. Beste Nicole van harte gefeliciteerd met je 12de verjaardag, wat een leeftijd. Heel veel plezier met je feestje. vr.gr.anne

 6. Hallo Nicole van harte gefeliciteerd met je 12de verjaardag. Nog veel plezier. anne

 7. Veel plezier met je verjaardagsfeest! Van harte!

Post Navigation