Vanmorgen moest ik naar de tandarts voor het trekken van een grote kies. "Ik zaag hem eerst doormidden en dan trek ik hem er in twee delen uit" zei de tandarts nog ter informatie en bemoediging in de deuropening toen ik onlangs de afspraak maakte. Terwijl ik vamorgen voor de tweede keer in de wachtkamer zat om de verdoving te laten inwerken bedacht ik me dat ik vandaag precies 8 jaar geleden ook bij deze tandarts zat, toen nog op hun oude locatie.

Toen ik op 11 september 2001 in de loop van de middag van kantoor vertrok bij Samas-Groep om naar de tandarts te gaan werd ik gebeld door een verzekeringsmaatschappij waar wij zaken mee deden dat er een vliegtuig in een van de torens van het WTC in New York was gevlogen. Aangekomen bij de tandarts wist men daar nog van niets. Hoe het afliep weten we inmiddels allemaal. 

                        

                                                   Een jongere Dijkstra op het World Trade Center in New York!

                        

                                                                                           Ground Zero tijdens ons bezoek eind mei jl.

3 Thoughts on “Naar de tandarts

 1. “Nine-eleven” heeft voor ons 2 betekenissen. De één is geweldig leuk en nog steeds het geval en die ander benoem jij hier Douwe. Je wilt weten wat die ander is? Schakel dan vlug over naar onze web-log om in radio-termen te spreken.
  Saludos de
  Albert

 2. Ja Douwe, iedereen weet nog wel wat hij deed op de bewuste dag. vr.gr.anne

 3. Je hebt vast nog niet overgeschakeld naar onze fotolog voor ons item over 11 september.
  Vast en zeker te druk met je nieuwe opdracht = job?
  Saludos de
  Mara y Albert

Post Navigation