De moederdagontbijtenEen groep jongeren uit onze Gemeente gaat tijdens de zomervakantie naar Brazilië en ontplooit nu diverse initiatieven om geld te verzamelen om de reis te financieren. Een van de aktiviteiten was het verzorgen van moederdagontbijten. Dit gebeurde, om logistieke – dus geen principiële – redenen op zaterdagmorgen. Ik had me als chauffeur aangemeld om de dozen met een tweetal jongeren bij diverse moeders in Voorthuizen en Putten te bezorgen hetgeen met behulp van TomTom zo gepiept was. Piet serveertVanmiddag stond ik voor het eerst sinds circa 20 jaar weer op de tennisbaan. Piet van de Beek had mij uitgenodigd om een balletje te komen slaan en gelukkig vond ik mijn racket nog op zolder. Zo’n 20 jaar geleden heb ik een paar jaar getennist in Putten. Op een prachtige baan op een geheime plaats (anders is iedereen hier binnenkort) in het midden van Nederland tennisten we anderhalf uur. De conditie was matig maar verder ging het als van ouds. Het enthousiasme was zo groot dat we zondagmiddag opnieuw op de baan zullen staan.

9 Thoughts on “Moederdagonbijt en tennissen

 1. Dank je Douwe, zal het gaan bekijken. vr.gr.anne

 2. Download nu de gratis “Weblog accelerator” bij karoetsie

 3. Ik ga het morgen proberen, want dan is het 2 april.

 4. Jah hij’s superr..!!

 5. Zeg Douwe, ik heb geen ontbijtje gehad, hoor 😉 😀
  Fijne middag dan op de tennisbaan!
  Groetjes, Hester

 6. Je bent mijn moeder ook niet Hester! Anders had ik het voor je geregeld. IK heb er zelfs eentje bij mijn ex laten bezorgen namens de kids.

 7. Haha, nou dat snap ik maar als ik zorg dat ik op jouw chauffeurs-lijstje kom te staan is dat toch ook geen vereiste?! Het ziet er heerlijk uit! Ach, gekheid; ik ben verwend door mijn eigen dochter die weliswaar te jong is om een ontbijtje te maken maar wel prachtig had geknutseld aan een cadeautje, de schat! Lekker getennist?
  Groetjes, Hester

 8. Als je volgend jaar op mijn chauffeurslijstje staat krijg je van mij in Overijssel een ontbijtje Hester! Ja, die knutselwekjes van je kinderen zijn altijd leuk behalve 4 jaar geleden toen mijn dochtertje van net zeven er een eigen briefje met “niet schijden” bij had gedaan, toen was ik goed overstuur. Gelukkig is inmiddels iedereen aan de situatie gewend. Lekker getennist ja tussen de morgen- en middagdienst van de Doorbrekers

 9. Je hebt je beste beentje weer 2 x voorgezet.
  Hier is het gebleven bij cadeautjes en een kusje. vr.gr.anne

Post Navigation