Binnenkort ga ik met mijn kinderen naar Katy Perry in de Heineken Music Hall in 020. Op 15 maart om precies te zijn vindt dit optreden in The California Dreams Tour plaats. Vroeger vonden mijn ouders al mijn muziek maar niets maar zoals Veronica technicus Adje Bouman eens zei: "Iedere generatie heeft recht op zijn eigen muziek". En Nicole en Marcel hebben een goede smaak merk ik als ze mij vragen om liedjes voor hun telefoon, mp3 of een cd te downloaden. Vandaag kwamen de kaarten binnen, maar nog twee weekjes geduld. Hier vast een voorproefje!

                        

                                                                                         Firework!

3 Thoughts on “Met de kids naar Katy Perry

 1. Bart Van Peer on 1 maart 2011 at 23:26 said:

  Dankjewel Douwe.
  Ik heb de mp3 naar mijn vriendin doorgestuurd, zodat zij hem aan haar kids kan overmaken.
  Persoonlijk geef ik de voorkeur aan jouw eerste singletje van Rob Hooke, dat je enige tijd met ons hebt gedeeld; ook al hoor ik niet tot jouw generatie.
  Misschien heeft Onze Lieve Heer mij in een verkeerd tijdvak geplaatst.
  Zelf ga ik aanstaande zaterdag met Daan, de zoon van mijn vriendin Els, naar Alex Agnew in het Antwerpst Sportpalijs.
  Ik wens je alvast veel plezier op 15 maart.

 2. Bart Van Peer on 1 maart 2011 at 23:52 said:

  Te snel typen heeft verregaande gevolgen.
  Ik ga uiteraard naar het Antwerpse Sportpaleis.

 3. Dank Bart. Jou wens ik veel plezier aanstaande zaterdag in het Antwerpse!

Post Navigation