Vanmorgen natuurlijk naar de leukste kerk van Nederland DoorBrekers en daarna gingen Wilma, Marcel en ik vanmiddag naar Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn. Nicole is naar Luxemburg waar ze kamp heeft van padvinderij, dus die vermaakt zich vast ook zonder ons. In Malkenschoten aten we eerst even een patatje waarna we sommige dieren ook wat te eten gaven tot we bij de karpers kwamen. Marcel vond het hier fascinerend. Je kunt de karpers aanraken in het water en zelfs optillen als je vlug bent. Vervolgens voeren we nog even over de vijver met een waterfiets, natuurlijk ook weer op zoek naar karpers.

                         

                                                                   Een Barnevelder voert de kippen

                         

                                                                  Even een karper vasthouden

6 Thoughts on “Malkenschoten

 1. Ben Meijering on 22 juni 2008 at 21:03 said:

  Nou Douwe, aan jou ligt ’t niet dat Oranje eruit ligt, jij hebt je best gedaan! M’n complimenten, ik zou ’t je niet na doen (vooral omdat ik niet van voetbal hou šŸ™‚ )

 2. Rob de Graaf on 23 juni 2008 at 01:41 said:

  Hi Douwe,

  Jammer dat het over is, je verhalen waren erg leuk!!!
  Met wat voor spul heb je Holland op je wagen gespoten, het gaat er toch wel af hoop ik????

  Groetjes
  Rob

 3. Dank je Ben. Wilma zei gisteravond dat ze me de laatste weken toch weer van een andere kant had leren kennen, maar wel leuk. En Rob, het is verf om je haar te versieren dus ik neem aan dat het er morgen als de Passat toch wordt gewassen bij een onderhoudsbeurt gewoon af gaat!

 4. Evert on 23 juni 2008 at 21:58 said:

  Petje af voor je reisgedrag Douwe! Je bent een echte kilometervreter! Overigens had ik er na het zien van Rusland – Zweden al niet veel vertrouwen meer in. Wat een power! Alleen te stoppen door de Duitsers, straks in de finale. Deja Vu All Over Again, om met John Fogerty te spreken (fantastisch concert afgelopen vrijdag in Ahoy!)

  Na de tournooien in Duitsland en de Alpenlanden ben ik benieuwd hoe je de Heen-En-Weer activeert in 2010!!!!

  Groetjes,

  Evert

 5. Ja dat zal weinig “heen en weer” worden Evert. Wilma is in Zuid-Afrika geboren en ik heb haar toegezegd dat we als Nederland zich kwalificeert in 2010 maar eens poolshoogte moeten gaan nemen.

 6. Ha Douwe,

  Het is jammer, maar hopelijk heb je er toch van kunnen genieten.
  Nu de dagelijkse beslommeringen weer. vr.gr.anne

Post Navigation