Wat is er met dit weer lekkerder dan in je eigen tuin te zitten. Misschien ga ik nog een paar dagen met vakantie maar echt zit er daar niet op te wachten. Bijgaand een foto van mijn tuin met net gemaaid gras omdat de groene container vandaag naar de weg moest. Van mijn buurvrouw heb ik een aantal uitgaven van PC Plus geleend, een blad met PC artikelen voor ouderen. Daar kun je veel van leren. Eindelijk wordt iets eens duidelijk uitgelegd. Gisteren geleerd hoe ik zelf pdf files kan maken. Nooit geweten hoe dit moest maar het werkt fantastisch. En af en toe een drankje uit de koelkast halen en gelijk even kijken hoe het in de bergetappe van de Tour de France gaat. Vandaag weer met commentaar van Tourdeskundige bij uitstek Mart Smeets.

5 Thoughts on “Lekker in de tuin

  1. Het is van de gekke dat er een paar miljoen wordt gepakt voor een ja campanje! terwijl de politie cao niet rond kan komen, en er wordt geschermt voor meer veiligheid. Belachelijk. vr.gr.anne

  2. Helemaal mee eens Anne. Compleet belachelijk die miljoenen voor een ja-campagne maar door de rechtbank goedgekeurd eerder deze week. Maar dat de vonissen bij Nederlandse Rechtbanken op volstrekte willekeur berusten daar was ik priv├ę al lang achter.

  3. Sjoerd van der Kruk on 12 juli 2005 at 18:10 said:

    Jouw gras is mooier dan van mijn vader. wat is nou de lol van PDF dingen??

  4. Sjoerd van der Kruk on 12 juli 2005 at 18:12 said:

    Lance gaat de Tour winnen. Kan je mijn vader sms-en hoe het met de Tour gaat, als je blief?

  5. Het gras bij anderen is altijd groener Sjoerd. Met pdf-files kun je mooi dingen die je nu op papier hebt staan digitaal opslaan waardoor ze altijd goed blijven en je ze ook nog kunt doorsturen naar anderen. Ik zal je vader in de vakantie smsjes sturen hoe de Tour verder gaat maar hij kan ook een sms-abonnement nemen bij de NOS op http://www.nostour.nl. Dat Lance de Tour gaat winnen heb je goed gezien. Prettige vakantie en hou je vader maar goed bezig.

Post Navigation