Woensdagavond gingen Wilma en ik met Piet en Everlien naar "Kunst aan tafel", een initiatief van de Lunterse kunstenaars in samenwerking met Hostellerie de Lunterse Boer. Vooruitlopend op de atellierroute van het aanstaande weekend kwamen bij elke gang van het diner andere kunstenaars bij de gasten aan tafel om hun werk te laten zien, er over te vertellen en vragen te beantwoorden. Het werd een zeer geanimeerde avond. Wat een verschil met een baan op kantoor als je deze kunstenaars hoort vertellen over hun activiteiten.

                        

                                                                                       Tafelen met de kunstenaars

                        

                                                                                       Vertel wat je ziet en voelt

                        

                                                                                       Zo houdt iedereen van kunst

3 Thoughts on “Kunst aan tafel

 1. janna van de kaa on 11 juni 2009 at 09:35 said:

  Heel leuk dat jullie te gast waren bij het eerste Kunst aan tafeldiner! Wij als kunstenaars hebben genoten; onder het genot van een heerlijk etentje praten over kunst/met kunstenaars. Als je ook zo genoten hebt van deze bijzondere combinatie, zegt het voort, wellicht komt er in 2010 een volgende activiteit in deze sfeer.

 2. Ik moest wel glimlachen om dit stukje tekst van jou:
  “Wat een verschil met een baan op kantoor als je deze kunstenaars hoort vertellen over hun activiteiten.”
  Dan prijs ik me gelukkig dat ik bijna twintig jaar een baan op kantoor heb gehad als P&O’er bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ik ging dus dagelijks om met kunstenaars en dat is voor mij toch wel mijn plezierigste job geweest in mijn werkzame leven. Snap je het Douwe?
  Tot horens. Groeten, Albert

 3. Ja, snap ik Albert. Leuk zo’n combinatie. Mijn leukste werkgever was Wessanen, waar ik lekker kon reizen door Europa en de USA en veel leerde waar in nog steeds wat aan heb!

Post Navigation