Gisteravond was ik voor World Vision in Ede bij het concert in de "Dichtbij God tour" van Kees Kraayenoord.  Deels door de keuze van de liederen – veel oude gezangen in een nieuw jasje – deels door het tamme publiek vond ik het een wat mindere avond. En vier keer een praatje door Henk Binnendijk vond ik een beetje een overkill. Maar waarschijnlijk komt het ook doordat we op zondag steeds meer worden verwend door de DoorBrekersband Stronger.

                        

                                                                                   Henk Binnendijk en Kees Kraayenoord

3 Thoughts on “Kees Kraayenoord in Ede

 1. Anoniem on 25 juli 2009 at 17:47 said:

  Heel verstandig om met die hitte niet in je tent te slapen. Gelukkig hebben we aan de Cxf4te d’Azur niet zulke hoge temperaturen gehad. Het bleef hier rond de dertig graden en dat is voor mij de limiet om nog werkzaamheden buiten te kunnen verrichten.

  Rij voorzichtig, drink veel water en pas je levenstempo aan. Dan kun je straks de vakantie avonturen tenminste nog navertellen….

  Salut
  Leendert

 2. Alles onder controle Leendert. We drinken inderdaad veel en doen het rustig aan. Wilma is jullie boek van Geert Mak (vorig jaar jullie dubbel exemplaar van Marjo gekregen) aan het lezen maar nog niet onder de indruk geloof ik. Daarnaast vonden we in de auto nog jullie boek over de Provence dat we kregen toen we naar Menton gingen. We zullen het zuinig bewaren! Werk ze weer komende week, wij hebben nog een weekje vakantie.

 3. Anthea on 5 oktober 2009 at 12:21 said:

  Grappig, ik vond het juist een mooie en vooral persoonlijke avond. Niet de standaard worship songs, maar juist met inhoud door de “preekjes” van Henk een mooi combi. Smaken verschillen! šŸ˜‰

Post Navigation