Spreuken 15 vers 22 © NBG 1951

.

"Door de veelheid van raadgevers komt iets tot stand"


12 mei 2007 trouwen wij (op de 50e verjaardag van Wilma)
Bij een KLIK op de foto zag je voorheen de vissen zwemmen op de live webcam De vissen gaan na 12 mei verhuizen naar Nieuwerkerk aan den IJssel

Mijn Albatros Beheer & Management BV

Op 22 maart 2005, vlak voor het vertrek bij mijn werkgever op 1 april 2005 richtte ik een stamrecht-BV op. Vanaf de eerste dag belegde ik met (tot nu toe!) groot succes in aandelen en opties. Om de risico’s te spreiden staan op de balans van de BV inmiddels ook een Mobile Home in Zuid-Spanje en een Jukebox.

Mijn werk

Ik ben 27 jaar als Treasurer actief geweest bij een viertal wereldwijd opererende ondernemingen. Treasurer komt van Thesaurier hetgeen schatkistbewaarder betekent. Alle dochtermaatschappijen van internationaal opererende bedrijven doen hun bankzaken -intern- met de Treasurer op het Hoofdkantoor (financieringen, vreemde valuta verkeer, interestmanagement) waarna de Treasurer ze met een beperkt aantal banken -extern- doet. Hiermee zijn niet alleen veel materiele voordelen te behalen (substantieel lagere rente- en bankkosten) maar ook immateriele zoals het voordeel dat alle info op het Hoofdkantoor beschikbaar is als managementinformatie. Per 1 april 2005 heb ik de laatste van bovengenoemde vier werkgevers in goed overleg verlaten na een verschil van inzicht over de plaats van waaruit ik mijn werkzaamheden zou moeten verrichten (Baarn NL of Worms D). Vanaf dat moment ben ik, inclusief een jaar werken voor fiNext, leuke en nuttige dingen gaan doen bijvoorbeeld beleggen en diverse vrijwilligerswerkzaamheden voor World Vision.

Mijn kinderen

Nicole (1995) en Marcel (1999)


Jesaja 28 vers 16  © NBG 1951.

"Hij die gelooft haast niet"

Mocht je commentaar hebben op deze site of tips mail mij alsjeblieft. Kwaliteit ontstaat door terugkoppeling en de lat hoger te leggen.

3 Thoughts on “In den beginne was er niets…

  1. Dick Offringa on 2 februari 2007 at 21:53 said:

    Soms lijkt de buitenkant mooier dan de binnenkant.

  2. Soms moet je de dingen ook niet te lang laten liggen. anne

  3. Robbie on 6 februari 2007 at 20:58 said:

    Tja Douwe,

    Niet elke wijn kan je bewaren. Maar daar ben je nu ook achter. Overigens doen temperatuurschommelingen de wijnen die je wèl kunt bewaren geen goed. Maar ook dat wist je natuurlijk. Heb je geen kelder ?

Post Navigation