Vandaag fietsten Wilma en ik ruim 35 kilometer over de Midden-Veluwe. Met de fietsen achterop de Prius reden we naar Otterlo. Daar startten we onze fietstocht naar Hoenderloo, Ugchelen, Hoog Buurlo, Radio Kootwijk, Harskamp en toen weer terug naar Otterlo. Het was een warme dag met weinig zon. Thuis gekomen zaten we nog een paar uur lekker in de achtertuin. Vervolgens heb ik toch nog even het gras gemaaid "voor de zondag".

                        

 

Fietsen over de hei

                        

 

Het blijft een indrukwekkend gebouw, dat Radio Kootwijk

4 Thoughts on “Fietsen op de (mooie) Veluwe

 1. Ha Douwe,

  Zeker wel een goed zadel op je fiets, mooi ritje.
  Is er al een plan voor het voormalige radio Kootwijk? vr.gr.anne

 2. Prima zadel Anne. Is altijd belangrijk. Het gebouw van Radio Kootwijk wordt tegenwoordig gebruikt voor feesten en partijen. Ik heb er laatst nog een bruiloft gehad.

 3. Inderdaad een prachtige omgeving Douwe. We kennen het van de vele ritten met onze MGB of MGF. Vooral met het zonnetje er bij is het genieten. We moeten je bekennen dat we nog nooit Radio Kootwijk bezocht hebben. Wel er langs gereden in de verte. Toch maar eens een kijkje gaan nemen als radioliefhebbers.
  Fijn weekend samen met Wilma toegewenst.
  Saludos
  A&M

 4. Wij wandelen daar altijd met Dylan, prachtige omgeving. alleen jammer dat Harry de Winter z’n radio museum daar niet mocht openen van de Gemeente Apeldoorn.

Post Navigation