Vanmorgen zijn we met vrienden naar DoorBrekers geweest. Pastor Peter Paauwe hield – met een aktiefoto van Sven Kramer op de beamer – een mooie verkondiging over Gaan voor Goud en Gaan voor God.

Vanmiddag wilde ik even de Kieswijzer invullen voor Barneveld maar ons dorp bleek niet bij de keuzemogelijkheden te staan. Op mijn Twitter vroeg ik me af of Barneveld er helemaal niet opstaat of alleen op zondag niet doordat een of andere partij op gereformeerde grondslag weer anderen een bit in de mond wil leggen. Binnen een paar minuten twitterde de locale CDA-fraqctievoorzitter terug dat Barneveld er zeven dagen in de week niet opstaat.

Vandaag Valentijnsdag. Ik vond in mijn archief nog een mooie opname van Valentijnsdag 1987, met Brendy Lee op Laser Hot Hits 576.

                        

                                                                                                            De Laser crew op de Radiodag 2009

One Thought on “Een Valentijnsdag in februari

  1. danielle on 17 december 2009 at 17:51 said:

    zo dan ben ik toch nog mooi opgedroogd al zeg ik het zelf:P haha
    ik vond het leuk dat jullie er waren! bedankt voor alles en tot snel!

Post Navigation