Ik begin me al aardig aan te passen aan het leven zonder (betaald) te werken. Vanmiddag was ik, als lid van de DACT (Dutch Association of Corporate Treasurers), uitgenodigd voor een golf-clinic op Golfclub Almeerderhout. Onder leiding van een professional werden we in een groepje van negen onderwezen in “swingen” (ging waardeloos), “chippen” (ging redelijk) en “putten” (ging voortreffelijk). We hadden schitterend weer. Na bovengenoemde oefeningen nuttigden we wat drankjes en daarna speelden we een wedstrijdje. Met vijf man in één groep negen holes. Alle vijf slaan en steeds verder met het best liggende balletje na de vijf slagen. Het ging erom welk groepje van vijf de minste punten had na afloop. Door een andere activiteit vanavond heb ik die uitslag, die erg lang op zich liet wachten, echter niet meer meegemaakt. Ik heb verder niets met de golfsport maar zo’n middagje in een clinic is toch wel relaí.

4 Thoughts on “Een middagje golfen in Almere

  1. dr. Boogie on 10 mei 2005 at 18:23 said:

    Kitty en Pitty wel en mijn naam wordt niet genoemd….

  2. Golver on 21 augustus 2005 at 14:28 said:

    Mij baas zegt altijd golg je al neuk (pordon) je nog

  3. Dan spreekt ie gebrekkig Nederlands.

  4. Golger on 21 augustus 2005 at 15:31 said:

    Goven zegt ‘tie

Post Navigation