Sommige mensen informeren of we nog op het vliegveld van London Stansted rondhangen maar niets is minder waar. Ik was alleen even te druk om deze site en mijn Twitter up te daten. Velen denken dat wij aanhoudend met vakantie zijn maar ik ga al maanden ’s morgens om half zeven de deur uit om ’s avonds rond half acht weer binnen te stappen en eind van jaar is het in het vakgebied Treasury altijd druk. Onze Vorstin zegt het ook al. Volgende week moeten Wilma en ik nog even iets tekenen bij de notaris, maar omdat mij dat overdag (dus) niet uitkomt mailde ik het notariskantoor of ik een volmacht voor mijn echtgenote kan ondertekenen. Dat kan! Krijg ik vervolgens een concept volmacht met het verzoek om even een afspraak bij de notaris te maken om deze volmacht in zijn bijzijn te tekenen. Nou ja!

                     

                                                     Airport Weeze – achter Nijmegen – toen er nog geen sneeuw lag bij vertrek

Comments are closed.

Post Navigation