Gisterenavond kreeg mijn dochter Nicole haar VMBO diploma uitgereikt op de Meerwaarde. Daar ben je dan als vader best trots op. Het was een mooie avond met 56 geslaagde leerlingen die allen persoonlijk werden toegesproken. Een hele zit, dus had ik voor Marcel mijn IPad maar meegenomen en zo kon ik gelijk een berichtje plaatsen op mijn facebook toen Nicole haar diploma had ondertekend. Na afloop een hapje en een drankje en dat was het dan op deze school. Volgende week in onze tuin het klassefeest van Marcel, die afscheid neemt van de basisschool dus dat wordt ook vast een spektakel!

                     

                                                                           Stralend middelpunt tijdens de diploma uitreiking

                     

                                                               De rechtsgeldige ondertekening van het felbegeerde papiertje

Comments are closed.

Post Navigation