Vanmorgen vertrokken Wilma en ik vrij impulsief naar Utrecht om met Wilma haar broers Rick en Laurens en onze schoonzussen Mari en Ilse en onze nichtjes en neefjes Koninginnedag te vieren in de stad. Ik was er helemaal klaar voor met de nieuwe ringtone op mijn mobiel. Na de koffie wandelden we naar de vrijmarkt. Het was reuze gezellig. Terwijl we in een cafeetje aan een glaasje prik zaten werd voor onze neus de babbelbox van Man Bijt Hond opgesteld. Na nog meer kraampjes en kleedjes te hebben bewonderd verlieten we het stadscentrum. Op de terugweg naar huis hoorden we van het drama in Apeldoorn. Wat een idioot die weer geschiedenis weet te schrijven in dit land.

                        

                                                                     Koninginnedag in Utrecht

                        

                                                             De van Gilsten betreden Utrecht

                        

                                                             Bij de babbelbox met mijn nichtje Sara

2 Thoughts on “Deze wereld wordt steeds gekker

  1. Dat was dus een leuke dag voor vader en zoon. Weet je dat ik dat gevoel wel eens heb als ik met één van beide zoons ga rijden in mijn MG. Samen lol maken. Geniet er maar van want die van jou is niet elke dag bij je. Net zo min als de mijne, maar die situatie is heel anders. Die is volwassen.
    Luister je nog naar Radio 2 “Made in the Sixties”? Al een platenkoffer samengesteld? Zie de mijne als laatste log. Ach ik vergis me, de Seventies, dat is meer jouw jeugd. Die week komt nog bij Radio 2.
    Werk ze voor de rest van de week.
    Saludos de Albert

  2. Mijn muziek is toch echt in de eerste plaats de muziek van de sixties Albert. En dan met name de tweede helft. Inderdaad luister ik op weg naar Bunnik en terug deze week naar Radio 2. Ik zal eens kijken naar die platenkoffer. Meestal klik ik alles waarvoor je je moet registreren weer snel door en dat zal vast wel moeten voor je platenkoffer. Mijn zoon Marcel is trouwens helemaal in de ban van de AH-voetbalplaatjes.

Post Navigation