Vandaag ben ik weer aan een nieuwe interim opdracht begonnen. Naast de drie dagen per week naar ING Real Estate in Den Haag ga ik nu de andere twee werkdagen van de week naar Convenience Food Systems (CFS) in Bakel bij Helmond voor een wereldwijde cashmanagementopdracht. Vijf dagen ’s morgens om half zeven de deur uit en ’s avonds half acht weer thuis en dan zegt mijn voorganger Peter Paauwe: "luxe ZZP-er".

Een nieuwe opdracht betekent natuurlijk wel ook een nieuwe stedentrip. Het weekend voor kerst gaan we naar Londen. Ik kijk al uit naar een bezoek aan Hillsong London op de zondagmorgen.

Gevolg van deze nieuwe opdracht is wel dat ik op vrijdagmiddag niet meer naar tennisles kan. Dat betekent dat ik het messcherpe gevraagde en ongevraagde commentaar op het verloop van onze lessen en wedstrijdjes van onze grootste supporter Geurt ("Je denkt zeker dat ik mijn ogen in mijn zak heb" en "weet je wat er dan gebeurt: ik laat je schorsen") heb moeten missen vanaf vandaag.

                     

                                                                                       Afscheid van onze commentator

3 Thoughts on “De hemel geeft, wie vangt die heeft

  1. Leuke studio van Bert, heb ik nog nooit gezien. Moet maar een snel langs gaan.

  2. Bart Van Peer on 3 september 2009 at 14:03 said:

    Wanneer word het uitgezonden Douwe?

  3. 20 september Bart……………

Post Navigation