Afgelopen dag was ik te gast op de bruiloft van Joyce en Elbert. Joyce is de dochter van mijn jarenlange vrienden Bert en Els Roetman. Inmiddels de derde bruiloft in korte tijd van kinderen van vrienden, na Wytse Walinga en Eric Roetman de broer van de bruid van vandaag. De kerkdienst in de Westerkerk in Ermelo waar ik zelf ook jarenjang heenging werd geleid door de oom van de bruid ds. G.H. Fredrikse. Hij hield zijn verkondiging op verzoek van het bruidspaar over Efeziers 5: 21 – 33 "Aanvaardt elkanders gezag uit eerbied voor Christus." De eerste keer in 28 jaar als voorganger dat hij was gevraagd over dit bijbelgedeelte te preken in een huwelijksdienst. Een mooie liturgie waarin afwisseld het orgel of de band speelde. Hier een kort filmpje

Ds. G.H. Fredrikze

Vanavond gingen we naar het feest in Restaurant de Haas in Elburg. Een gezellige feestavond opgeluisterd met stukjes en muziek. Tot verbazing van Wilma bleek de dominee net zo goed te kunnen dansen als preken.

Het bruidspaar aan de bruidstaart

6 Thoughts on “De bruiloft te Ermelo/Elburg

  1. Gelukkig wordt er nu niet op de “kleintjes” gelet. vr.gr.anne

  2. Je bent er maar druk mee Douwe, komt door het klimmen der jaren. vr.gr.anne

  3. Ik had in deze weblog voor het eerst foto’s naast elkaar gezet en nu begint het gedoe met de nieuwe weblog-versie die het weer verziekt.

  4. Jet Roetman on 20 mei 2006 at 20:07 said:

    Beste Douwe, leuk om je verslag van de bruiloft van Joyce en Elbert te lezen en te zien op internet. Met dank daarvoor. Het was leuk je ook even te spreken dondagdagavond. Hartelijke groet, Jet Roetman (jongste zus van Bert)

  5. Bedankt voor je reactie Jet. Was inderdaad leuk om elkaar even te spreken en was een mooie dag voor bruidspaar en gasten.

  6. Vind dit er best wel netjes uit zien Douwe. vr.gr.anne

Post Navigation