Goeie dag meneer Dijkstra.

Ik ben Bert, ik woon in Oostende, Belgie. Ik heb een raar vraagje voor je: Ik zou graag je lichaamslengte weten. reden: Ik heb van jou een foto zien staan op het internet wanneer je bij manneken pis staat. Ik zou graag de lengte van het hek voor manneken pis weten, ik heb er al naar gezocht maar vind het niet. Misschien kan ik, als ik weet wat jouw lichaamslengte is bepalen hoe hoog dat hek is. dank bij voorbaat.

Die belgen tzijn toch rare mensen he šŸ˜‰

Tot zover onze zuiderbuur.

Overigens gaat het dus om deze foto:

                        

                                                                         Waag eens een gokje

One Thought on “Bijzondere mensen die Belgen…..

  1. Ha Douwe,

    ik denk 1.80 meter.
    Weet je dat je zo veel op je vader lijkt. vr.gr.anne

Post Navigation