Spreuken 15 vers 22 © NBG 1951

.

"Door de veelheid van raadgevers komt iets tot stand"


12 mei 2007 (op de 50e verjaardag van Wilma) zijn wij getrouwd!

Mijn Albatros Beheer & Management BV

Op 22 maart 2005, vlak voor het vertrek bij mijn werkgever op 1 april 2005 richtte ik een stamrecht-BV op. Vanaf de eerste dag beleg ik in aandelen en opties. Om de risico’s te spreiden staan op de balans van de BV inmiddels ook een Mobile Home in Zuid-Spanje en een Jukebox.

Mijn werk

Ik ben 27 jaar als Treasurer actief geweest bij een viertal wereldwijd opererende ondernemingen. Treasurer komt van Thesaurier hetgeen schatkistbewaarder betekent. Alle dochtermaatschappijen van internationaal opererende bedrijven doen hun bankzaken -intern- met de Treasurer op het Hoofdkantoor (financieringen, vreemde valuta verkeer, interestmanagement) waarna de Treasurer ze met een beperkt aantal banken -extern- doet. Hiermee zijn niet alleen veel materiele voordelen te behalen (substantieel lagere rente- en bankkosten) maar ook immateriele zoals het voordeel dat alle info op het Hoofdkantoor beschikbaar is als managementinformatie. Per 1 april 2005 heb ik de laatste van bovengenoemde vier werkgevers in goed overleg verlaten na een verschil van inzicht over de plaats van waaruit ik mijn werkzaamheden zou moeten verrichten (Baarn NL of Worms D). Vanaf dat moment ben ik, inclusief een jaar werken voor fiNext, leuke en nuttige dingen gaan doen bijvoorbeeld beleggen en diverse vrijwilligerswerkzaamheden voor World Vision.

Mijn kinderen

Nicole (1995) en Marcel (1999)


Jesaja 28 vers 16  © NBG 1951.

"Hij die gelooft haast niet"

Mocht je commentaar hebben op deze site of tips mail mij alsjeblieft. Kwaliteit ontstaat door terugkoppeling en de lat hoger te leggen.

3 Thoughts on “Albatrosstudio website

 1. danielle on 30 april 2008 at 20:11 said:

  zoooo moooi daar hoor:D
  hier was het vandaag regen en donker.
  geen koninginnedag weer dus.
  mja
  nog veel plezier daar en k zie uit naar de volgende fotos

  liefs danielle

 2. Hoi Daan,

  Vanmorgen 1 mei gaat om half zeven de wekker, en hebben we nu nog tien minuten (8 uur) voordat we in de bus behoren te zitten, voor een bezoek aan het plein van de hemelse vrede en de parade en de verboden stad.
  Er is een programma voor de hele dag van 8 tot 9 ’s avonds, daarna mag je bijkomen en slapen, wat we dus als blokken doen.
  Vandaag tot 3 uur en daarna pas weer vanaf 7 tot half tien, diner en een kungfutheaterstuk ben benieuwd.

  groetjes, liefs mama en douwe

 3. Zeg Douwe heb je gemorst met de thee op je shirt? vr.gr.anne

Post Navigation