Vandaag trouwen Wilma en ik in Utrecht op Wilma’s 50e verjaardag. Het hoogtepunt van de dag voor ons is de huwelijksinzegening in een Doorbrekerssamenkomst waarvan je hier de liturgie ziet aan de buitenkant en de binnenkant.
Douwe Dijkstra en Wilhelmina Sara Dijkstra – van Gilst
Hoi,
Ik lees alleen maar over pizzahut,cfc en mac donald, in china loop je een restaurant binnen en wijs je naar een foto op de wand of op het bord van je buren en dan eet je heerlijk ECHT chinees!
Arjen.
Aansluitend op de reaktie van Arjen : Ik ben daar nu te laat me realiseer ik me, maar toen ik in Beijing verbleef ben ik in het meest bekende “Peking Duck” restaurant van Beijing geweest, helaas weet ik niet meer hoe ’t heette, maar wat heb ik daar een ontzettend grote verzameling bruin gebraden eenden gezien, onvoorstelbaar. En ’t eten was er fantastisch. Op een van de avonden hadden we een karaoke avond (in besloten gezelschap) met veeele liters bier en echt chinees eten, zoals bijvoorbeeld een geelbruine zeeslak ter grote van een eekhoorn. Die zeeslak smaakte wat minder, helemaal niet eigenlijk, maar hield je wel bezig omdat dat beest zo taai en niet weg te kouwen was, vandaar de vele liters bier, wegspoelen lukte wel :-))
Veel succes met de handel op de Stone Fair, maar dat is jou wel toevertrouwd.
@ Arjen: We hebben een keertje bij een chinees gegeten en dat bekoorde niet echt. Inderdaad een op de muur aangewezen bord met inhoud dat er echt lekker uitzag.
@ Ben: Inderdaad zeeslakkken willen we voorkomen, net als katten chonden en slangen. Maar dat jij als cola-drinker zo van bier houdt wist ik niet. En die handel is voor mijn medereizigers. Ik kan hoogstens naar een toekomstig steentje voor mijzelf kijken.
Bier drinken heb ik een aantal jaren geleden vaarwel gezegd, Douwe. Maar mijn oudste zoon Ben compenseert dat biergebruik ruim :-))
mooie dag
mooie mensen
mooie bruiloft
veel geluk
groetjes marnik
Van harte gefelciteerd!!!