Vanmorgen – Eerste Paasdag –  gingen we naar DoorBrekers in de Veluwehal. Ruim 600 mensen genoten van een fantastische Paasdienst waarin pastor Peter Paauwe sprak over Lucas 24: 13-35. Boven zijn preek stond "Vrolijk Pasen, Jezus leeft". Bezoekers van onze samenkomsten die onze uitbundigheid storend, overdreven of nog een brug te ver vinden hoorden dat in Deuteronomium 28 staat dat het je zelfs kwalijk kan worden genomen als je de Here niet met vrolijkheid dient. In de zaal naast ons vond KidsChurch plaats. Ruim 150 kinderen, waaronder Nicole en Marcel, hebben daar hun eigen dienst met een eigen band, het Opstandingsverhaal, een poppenspel, tekeningen, hapjes en drankjes etc. Van hun lofprijzing en aanbidding maakte ik dit filmpje van het nummer I am a friend of God. Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast en hoe blij deze kinderen zijn door alle dingen die God in hun jonge levens doet.

                         

                                                            DoorBrekers KidsChurch

6 Thoughts on “DoorBrekers Pasen KidsChurch

  1. Ha Douwe en Wilma,

    99 jaar is een gezegende leeftijd, maar altijd moeilijk afscheid nemen, gecondoleerd. vr.gr.anne

  2. Wanneer ga je die klok in de keuken nu eens ophangen?

    Goede dagen gewenst!

    Hans

  3. Jullie ook goede dagen gewenst Anne en Hans. Die klok … ik vrees het ergste want… na de jaarwisseling breaking news.

  4. Bart Van Peer on 30 december 2007 at 22:14 said:

    Douwe en Wilma,

    Oom namens mij van harte gecondoleerd. Veel sterkte en desalniettenin een prettige jaarwisseling..

  5. Uitbundig voor je overtuiging uitkomen vinden wij de normaalste zaak van de wereld en t.a.v. het paasfeest, we wensen elkaar toch meestal een Vrolijk Pasen!
    Hier in Zuid-Spanje hebben wij de opstandig van Jezus gevierd door te kijken naar de Processie in Los Boliches op Eerste Paasdag. Voor foto’s ga naar onze laatste log. Groeten, Albert & Mara

  6. Mooie foto’s op je log Albert. Onze voorganger in opgegroeid in een Gereformeerde Gemeente gezin in Zeeland en vertelde aan het begin van zijn verkondiging dat hij vroeger een bijbaantje had bij de bakker waar hij honderden keren “Vrolijk Pasen” op de gebakjes moest plakken tot zijn grote ongenoegen. Want dat klonk toch wel heel zondig. Vandaar dat hij blij was dat zijn leven een wending had genomen en hij het nu boven zijn preek kon zetten.

Post Navigation