Op deze eerste Paasdag stond ik om 7.15 uur bij de Meerwaarde in Barneveld ter voorbereiding op de Superkids Paasdienst voor DoorBrekers kinderen en andere gasten van 3 tot 11 jaar. Met het geluidsteam, lichtteam, beamerteam en opbouwteam installeerden we het benodigde voor een fantastisch kinder Paasfeest. Om 9.15 uur haalde ik Marcel op die vanmiddag bij mij zijn verjaardag viert. Hieronder zie je het filmpje dat ik maakte van "Mijn Verlosser leeft" en hier zie je het filmpje van "Hij is groot en geweldig". Ik heb er nog geen seconde spijt van dat ik naast de opbouw in de Veluwehal elke drie weken nu ook bij het Superkidsgeluidsteam betrokken ben. Het zijn fantastische diensten met spontane reacties van de kids die enthousiast zijn voor God.

Naast het geluidsteam van DoorBrekers heb ik nog andere leuke hobby’s zoals mijn zeezenderverzameling. In 1964 begon Radio Caroline haar uitzendingen in het Paasweekend, hetgeen vele jaren daarna op diverse zeezenders werd herdacht. Op Eerste Paasdag 1978 werd ’s avonds van 19-19.30 uur door Radio Mi Amigo aandacht besteed aan het 14-jarig bestaan van het station en dat kun je hier horen. 

                        

                                                                                        Radio Caroline startte Pasen 1964

4 Thoughts on “Pasen 2010

  1. Hij is weer voor z’n roodkoperen! Dank je wel, alleen….eh…Had de mp3 niet beter pasen1978 i.p.v. pasen2010 genoemd kunnen worden?
    Fijne dag nog!
    Bertje

  2. Bedankt Bert. Mijn archiefsysteem is voor niemand te volgen…………….

  3. Jabra on 5 april 2010 at 19:32 said:

    te gek….ga Zo door

  4. Waarmee Jabra?

Post Navigation